vrijdag 11 december 2015

Hoe het gaat.....

Vlak nadat de grote dankdienst was geweest, (wat geweldig was) kreeg ik opnieuw veel klachten. De angst dat de tumor(en) zijn gegroeid is dan aanwezig. Meestal begin ik dan een tijdje met de chemo-pillen, maar deze waren op. Dus opnieuw naar de oncoloog in het UMCG in Groningen voor een nieuw recept.

Maar deze keer sloegen ze helaas niet zo goed aan als anders. De oncoloog wilde nieuwe onderzoeken laten doen, want de scan wees uit dat de tumor maar 1 cm in één jaar gegroeid, en volgens haar kwamen mijn klachten ergens anders vandaan.(uitzaaiingen?) Ondanks de onzekerheid laat ik geen nieuwe (vervelende)onderzoeken doen, omdat ik er toch niets mee opschiet, want ik ben toch ongeneeslijk ziek. (tumor zit op een plaats waar de doktoren niet bij kunnen)

Er zijn dagen bij dat ik me erg ziek voel en niet veel kan. Bedrust, lezen en rustig aandoen is dan de enige optie. Of dit het begin van het einde is weet ik niet, maar dat zien we dan wel. Ik leef per dag en zie wel wat morgen brengt. Af en toe heb ik een hele goede dag, waarop ik me redelijk voel en weer op mijn fiets stap om mijn conditie op pijl te houden. Maar het voelt gewoon niet goed.Toch ben ik ben blij met elke nieuwe dag!

CARPE DIEM!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten