woensdag 5 juli 2017

Humor...

Toen ik vanmiddag terug naar huis fietste, fietste er voor mij een jonge man met een klein kindje voorop. Hij babbelde nogal wat af met het kind, en boog zich daardoor nogal ver voorover, zodat zijn broek wat naar beneden zakte ,en een groot stuk van zijn bilnaad te zien was. Inwendig moest ik lachen,en wilde de man zo snel mogelijk voorbij fietsen.

Toen ik tegen de man was riep ik heel spontaan: "Meneer, u fiets wel een beetje voor joker, want de helft van uw billen is te zien." Ik heb niet op zijn reactie gewacht, en ben heel snel door gefietst, want ik vond het best wel wat génant.Ik had natuurlijk ook mijn mond kunnen houden, maar ja, zo steek in nu eenmaal in elkaar.
Zo wordt maar weer eens bewezen dat er veel humor op straat ligt.Tenminste, als je dat wilt zien.....

Even verderop werd ik staande gehouden door een groepje kinderen. Eén van de kinderen vroeg of ik zijn veters wilde strikken. Omdat hij daar zelf groot genoeg voor was, vond ik het een vreemde vraag, die ik pas later begreep. Hij was namelijk met het groepje kinderen bezig om zoveel mogelijk punten te verdienen, door mensen te vragen om dingen te doen, die ze normaal niet zouden doen. Als ik zijn veters zou strikken, zou hij 5 punten verdienen. Omdat ik altijd wel in ben voor een geintje, heb ik zijn veters van zijn ene sportschoen gestrikt.Het kind was dolblij met zijn 5 punten, en ik fietste tevreden naar huis.haha.


3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beetje humor kan toch geen kwaad? Jouw opmerking heb ik wel meer gehoord, en daar ben ik best wel blij mee.Hartelijk dank voor je lieve reactie.

    BeantwoordenVerwijderen