dinsdag 20 september 2016

(voorlopig)Laatste blog......

Dit zal (voorlopig)mijn laatste blog zijn, want het kost mij te momenteel  te veel energie. De chemo-pillen en de morfine zijn daar zeker debet aan, vanwege de nare bijwerkingen.Omdat schrijven mijn lust en leven is, heb ik het altijd met  heel veel plezier gedaan! Bij deze wil ik dan ook al mijn volgers hartelijk bedanken!!!! En ik ga er zeker niet al te dramatisch over doen. Het is nu even zoals het is....Maar het is zeker niet uitgesloten dat ik opnieuw ga schrijven.Mocht er toch iets belangrijks te melden zijn, dan kun je het op deze blog vinden.

Mijn blog wordt maar liefst gelezen in 23 landen! Wat een genade en voorrecht om over de hele wereld te mogen vertellen van Gods oneindige liefde. Ik kan daar alleen maar heel stil en nederig van van worden. Dat er momenteel maandelijks 1700 pageviews zijn maakt mij zeer dankbaar.

Landen waarin mijn blog wordt gelezen zijn: Brazilië - Duitsland - Nederland - Ierland - Oekraïne - België - Spanje - VS - Syrië - Singapore - Polen - China - Frankrijk - Mexico - Roemenië - Maleisië - Letland - Rusland - Verenigd Koninkrijk - Portugal - Saoedi Arabië - Thailand -Litouwen.

Soms vraag ik me wel eens af hoe al mensen op mijn blog terecht komen. Ik hoor het graag.(oprecht bedoelde nieuwsgierigheid)

Ik blijf voor zover mogelijk wel actief op Twitter.  (@Frea Timmerman) Mensen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, mogen een mailtje sturen. En deze intieme kring van mensen krijgen dan regelmatig een gezamenlijk berichtje van mij.Maar je mag me daar tussendoor natuurlijk ook altijd gewoon blijven mailen: schriever1@hotmail.com.

Ik wil jullie allemaal de zegen en liefde van God toewensen voor de toekomst!

En wees ervan verzekerd, dat wat je ook overkomt in het leven: Dat er een God is die om je geeft. Die Zijn Zoon Jezus Christus voor jou liet sterven aan het kruis op Golgotha, zodat jij weer verzoend met Hem kon worden. Iemand die er altijd voor je wil zijn, en mee wil gaan in je diepste duisternis. De voorwaarde is wel,dat je je leven aan Hem overgeeft.

Ik ervaar Gods liefde, kracht en steun al meer dan 60 jaar! Zonder Hem zou mijn leven één hele grote puinhoop zijn geworden, want ik weet nog heel goed dat ik in mijn puberjaren het leven al niet meer zag zitten. Maar door God heb ik een (prachtig) en waardevol leven mogen leiden, zij het soms door dalen van diepe duisternis -rouw - pijn en lijden. Dankzij Hem werd ik een vrolijk -  optimistisch en humoristisch mens, die haar problemen en zorgen aan kon, door ze neer te leggen bij God, maar ze daar ook te laten. En daarom ook haast nergens wakker (meer) van lig. WAT EEN ONVOORSTELBARE GENADE!

SHALOM! BID VOOR DE VREDE VAN JERUZALEM!

EN HOPELIJK EENS TOT ZIENS IN DÁT NIEUWE JERUZALEM!

Met een liefdevolle en warme groet van Frea

2 opmerkingen:

  1. Ik heb je een mail gestuurd. Hoop dat je hem gekregen hebt. xxx knuff

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer Frea. Ik vind dat je mooi schrijft en zo'n getuigenis geeft daarin. Wens je Zijn rijke zegen. Vooral in je ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen