donderdag 21 januari 2016

Worsteling.....

Het klinkt voor een buitenstaander misschien wat zweverig, maar ik leverde vannacht een echte strijd met God, maar ook met zijn tegenstander de s....(ik wil zijn naam niet op mijn blog)

Ik voelde me vannacht zo doodziek, dat ik eraan twijfelde of ik een arts moest bellen. Ineens kreeg het gevoel dat deze keer de s.... daar de hand in had. Toch was ik ervan overtuigd dat God zou winnen, hoe zwaar de strijd ook was. En dat gebeurde ook. Bij het opstaan was er een last van mij afgevallen, en de enorme pijn en beroerdheid waren verdwenen.

Hoe je moet omgaan met de strijd in de hemelse gewesten weten vele gelovige mensen (helaas) niet. In de kerken wordt daar geen of weinig aandacht aan besteedt. (mijn volk gaat ten gronde door gebrek aan kennis zegt Hosea) Als christen krijg je het gezag van God om de strijd aan te gaan met zijn tegenstander, als deze je probeert aan te vallen. Hoe dat moet, staat beschreven in Efeze 6: vanaf  vers 11.

Jezus is overwinnaar, en Hij wint altijd!!!!!! Hij is sterker dan welke andere macht dan ook. Dat ervoer ik vannacht wel op een hele bijzonder manier, ook al zal ik het misschien nooit helemaal begrijpen, hoe het precies werkt. Maar dat hoeft ook niet.

Mijn genade is u genoeg zegt Jezus........

1 opmerking:

  1. Het is soms behoorlijk angstig maar God houdt ons door Zijn Geest echt staande. Wij mogen Hem "schelden", die s ... in Jezus naam.

    Hij is al overwonnen!

    BeantwoordenVerwijderen